Atlanta Bocca Marai

ATLANTA bocca MARAI

RESTORAN

Predstavljamo Vam novo lice restorana ATLANTA koji tradicijom, kvalitetom i prepoznatljivom kuhinjom svojim gostima već dugi niz godina pruža gastronomske užitke u dobro poznatom i prijateljskom ozračju. Kako bismo svojim gostima omogućili bolju ponudu i ugodniju atmosferu, iz Tkalčićeve ulice smo se preselili na novu lokaciju, na kojoj od nedavno i poslujemo.
Smješteni smo u samom središtu gradske poslovne zone, u Miramarskoj ulici, samo nekoliko minuta hoda od strogog centra grada. Iza staklenog pročelja prizemlja zgrade Croatia osiguranja pred Vama se otvara zaseban svijet restorana koji se sastoji od nekoliko razvedenih, ali jedinstveno ukomponiranih cjelina koje nude raznolike mogućnosti za Vaš potpuni užitak.

ATLANTA Bocca MARAI je nastao zbog naše želje da svojim gostima ponudimo i pružimo više, zadržavajući ponudu i kvalitetu hrane na koju su navikli u Atlanti, uz istodobno oplemenjivanje gastro i vinske karte, ali i samog načina prezentacije i konzumacije hrane.

Središnji dio restorana čini prostor sa šezdesetak sjedećih mjesta iznad kojeg se nalazi otvorena galerija zamišljena kao zaseban prostor koji ostavlja dojam određene izdvojenosti uz mogućnost uživanja u pogledu na središnji dio. Vikendom navečer dio galerije se pretvara u jazz pozornicu koja odašilje lagane zvukove cijelim prostorom. U restoranu se nalazi i Vip galerija koja je u potpunosti izdvojena i opremljena u skladu sa Vip kriterijima (plazma, internet, osobna posluga).

Naš je cilj svakome pružiti mogućnost da odabere točno ono što u određenom trenutku želi – privatnost vlastitog doma, poslovni sastanak ili gradsku vrevu uz drage nam ljude. Bila bi nam iznimna čast da naši gosti ne budu samo posjetitelji naše kuće, već naši prijatelji.

Tajna odnosa nije u stvarima koje možemo vidjeti ili dodirom percipirati – tajna je u onome što osjetimo. Zahvaljemo Vam se na povjerenju koje nam pružate.

Vaš
ATLANTA bocca MARAI

RADNO VRIJEME
Ponedjeljak – subota
10.00 – 01.00

 

PODACI O TVRTKI:

gero d.o.o.
Miramarska 22, 10000 Zagreb
OIB: 13321923957
Temeljni kapital: 20.000 kn

Krajnji primatelj financijskog instrumenta sufinanciranog iz Europskog fonda za regionalni razvoj u sklopu Operativnog programa “Konkurentnost i kohezija”